ZIDAN POSLE IZBACIVANJA BAJERNA: Nisam pričao sa Ančelotijem o suđenju

Trener fudbalera Real Madrida negirao je da se posle utakmice složio sa šefom stručnog štaba Bajern Minehna Karlom Ančeotijem da je sudjenje u revanšu četvrtfinala Lige šampiona bilo loše i dodao da su pričali „o drugim stvarima“.

„Pričao sam sa Ančelotijem, ali nikada ne ulazim u sudjenje. Svašta može da se dogodi. Pričali smo o drugim stvarima“, rekao je Zinedin Zidan.

Ančeloti je posle eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida rekao da je vreme da se u to takmičenje uvede video tehnologija ponovljenih snimaka (VAR), nakon što je sudija Viktor Kašai prestrogo isključio Artura Vidala, uz dve greške linijskih sudija kada kod golova Kristijana Ronalda nisu svirali ofsajde.

Real je ukupnom pobedom od 6:3 nad Bajernom izborio plasman u polufinale Lige šampiona, a sinoć je u revanšu slavio sa 4:2 posle produžetaka.

„Mučili smo se dosta, igrali smo protiv najboljeg tima u dosadašnjem toku sezone. Imali smo dosta prilika u prvom delu, ali nam je nedostajalo koncentracije i mira u završnici“, rekao je Zidan.

Nekoliko navijača Reala je u par navrata tokom prvog dela meča zviždalo Kristijanu Ronaldu, ali upravo on im je „het-trikom“ doneo preokret i plasman u polufinale Lige šampiona.

„Pokazao je da je u ključnim trenucima tu. To pravi razliku. Kada je potrebno da bude tu, on je tu. On je jedinstven i zaista smo srećni zbog njega“, rekao je Zidan.

Ronaldo je na sinoćnoj utakmici postigao 100. gol u Ligi šampiona i tako postao najbolji strelac. On je posle meča zamolio navijače da mu ne zvižde.

„Samo molim navijače da mi ne zvižde, jer se ja uvek trudim, radim svom snagom i dajem svoj maksimum kako bi Real bio bolji“, odgovorio je Ronaldo na pitanje novinara.

On je ocenio je da je Bajern pokazao da je „odličan tim“, ali da je Real odgovorio na to.

„Imali smo mnogo šansi, ali dosta problema. Ipak, držao bih se sada samo dobrih stvari, a to je da smo odigrali dobro“, rekao je Ronaldo.

Beta