JOKIĆ PRAVI ŠOU U AMERICI: Srpski košarkaš otkrio koja je jedina osoba od koje se plaši!

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je da će se Denver sigurno sledeće sezone plasirati u plej-of ABA lige i ocenio da nije nemoguće da se uskoro bori i za šampionsku titulu.

– Nismo izdržali pritisak u finišu, uoci svake utakmice bilo je ako izgubite nema ništa od plej-ofa. Bili su to uslovi u kojima nismo mogli da igramo normalno, ali verujem da ćemo već sledeće sigurno ući u doigravanje – rekao je Jokić.

Na pitanje da li je u perspektivi moguće da se Denver umeša u šampionsku trku srpski centar bio je konkretan.

– Zašto da ne? Pobedili smo Klivlend, Golden Stejt, možemo bar da se nadamo.

Jokić je ove sezone oduševio sve u NBA ligi, prosečno je beležio 16,7 poena, 9,8 skokova i 4,9 asistencija, ali je, prema njegovom mišljenju, daleko od toga da postane velika zvezda.

– Lebron Džejms, Kavaj Lenard… Ne znam da li mogu da budem superstar. Ali ne plašim se duela s njima. Zašto bih? Igram košarku. Plašim se samo jedne osobe u životu – brata. Da li ste ga videli?“, našalio se srpski reprezentativac i najavio da će tokom leta naporno raditi da bi jos više napredovao

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Tanjug