KUADRADO: Utakmica sa Barselonom kao da je finale Lige šampiona

cuadrado-juventus

Fudbaler Juventusa Huan Kuadrado rekao je da njegova ekipa u predstojeću utakmicu protiv Barselone mora da udje motivisana kao da igra u finalu Lige šampiona.
Fudbaleri Juventusa igraju u utorak od 20.45 na svom stadionu u Torinu protiv Barselone, prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona.

„Moramo samo da mislimo kako da se dobro pripremimo za utakmicu i našu igru i da budemo sigurni da ćemo taj duel dočekati 105 odsto spremni. Biće fantastično učestvovati u takvom spektaklu. Igranje pred našim navijačima u prvom meču će biti velika stvar, moramo da pokušamo da pobedimo, a da bismo to uradili moramo da budemo nepogrešivi u napadu i odbrani, kao da igramo u finalu“, rekao je Kuadrado za klupski sajt.

On je dodao da veruje u prolaz crno-belih u polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

„Oni imaju nekoliko prvoklasnih igrača pa moramo da budemo dobro organizovani, da napravimo minimalan broj grešaka i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže. Da li verujemo da možemo? Naravno, mi uvek verujemo. Znam za šta je naš tim sposoban i znam da imamo dovoljno da se suprotstavimo Barseloni“, naveo je Kuadrado.

Kuadrado je rekao i da bi uvek pre izabrao napadače Juventusa, Paula Dibalu, Gonzala Iguaina i Marija Mandžukića pre efikasnog Barseloninog trija napadača, Lionela Mesija, Nejmara i Luisa Suaresa.

„Izabrao bih moje saigrače. Ko je najbolji od njih? Niko nije najbolji. Dibala nije bolji od Mandžukića, a Mandžukić nije bolji od Dibale. Svaki igrač donese nešto novo u tim i to je naša snaga. Igramo kao porodica i do samog kraja se borimo jedan za drugog“, naveo je Kuadrado.

U utorak se igra i drugo četvrtfinale, u kome će u Dortmundu Borusija od 20.45 dočekati Monako.

Beta