SRBI DOMINIRAJU NBA LIGOM: Jokićev dabl-dabl, rekord karijere Bobija Marjanovića!!! (VIDEO)

Nikola Jokić i Boban Marjanović imali su veče iz snova u NBA ligi.

Jokić je odigrao još jednu izvanrednu partiju i bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu Denvera nad Nju Orleansom 122:106. Srpski as stigao je do novog dabl-dabla, upiao je 23 poena, 12 skokova i 5 asistencija. Jedina loša stavka u statistici bile su mu izgubljene lopte, imao ih je 7.

Nikola je imao odličan procenat šuta iz igre, 9/13, a sa linije penala bio je skoro savršen, 3/4. Ovim trijumfom Nagetsi su ostali u borbi za plej-of, ali i h čeka skoro nemoguća misija u poslednje tri utakmice.

Pored Jokića istakli su se Mari, koji je ubacio 30 poena (rekord karijere), i Geri Heris sa 20 koševa.

Još jedan srpski gorostas imao je nezaboravnu noć.

Bobi Marjanović je ponovo maksimalno iskoristio dobijenu šansu. On je u velikoj pobedi Detroita nad Hjustonom od 114:109, postavio rekord karijere u NBA ligi. Bivši centar Crvene Zvezde je za 28 minuta postigao 27 poena, i uhvatio 12 skokova.

Bobi je iz igre šutirao 12/18, a sa penala je imao isti učinak kao i Jokić, 3/4. Vredi napomenuti da je u neizvesnoj završnici Marjanović postigao 9 poena i tako pogurao svoj tim do pobede protiv favorizovanog rivala.

Pored Marjanovića u pobedničkoj ekipi Iš Smit je postigao 20 poena i imao 5 asistencija, pratio ga je Heris sa 17 poena, dok je Elenson upisao dabl-dabl (15p i 11sk)

Kod ’Raketa’, koje su se ispromašivale, ponovo dominirao Harden sa 33 poena, 9 skokova i 12 asistencija, ali nije imao pravu podršku saigrača – Vilijams ga je ispratio sa 15, a Erik Gordon sa dva poena manje.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

B92