NIKOLIĆ: Voždovac opomena, protiv Radnika da ponovo budemo na gornjoj granici mogućnosti!

marko-nikolic-partizan-fk

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri „opomenuti“ protiv Voždovca u Kupu i da očekuje da će u predstojećoj utakmici protiv Radnika u prvenstvu ponovo biti na gornjoj granici mogućnosti.

„Utakmica protiv Voždovca je bila dobra opomena za nas. Nemamo mogućnost da nam ijednog trenutka pada koncentracija. Očekujem da ponovo budemo na gornjoj granici mogućnosti i da ostvarimo još jednu pobedu“, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Partizan će u subotu igrati protiv Radnika na svom stadionu u pretposlednjem, 29. kolu regularnog dela Super lige Srbije.

Nikolić je kazao da u ekipi „nema ozbiljnih povreda“.

„Izdržali smo strahovit ritam i pritisak u prethodnih sedam osam meseci, fizički, igrački, rezultatski i psihološki. Nije vreme za bilo kakvo ‘maženje’, niti to igrači rade“, kazao je on.

Po njegovim rečima, neće biti velikih rotacija u timu, protiv Radnika, ali i u predstojećim utakmicama.

„Igrači Partizana su apsolutno spremni da igraju na svaka tri-četiri dana. To je ritam koji se igra u ozbiljnom fudbalu, a mi moramo da budemo spremni, pre svega mentalno“, rekao je trener crno-belih.

Nikolić je naveo da očekuje podršku publike jer je drugačije igračima kada igraju u „fudbalskom ambijentu“.

„Voleli bismo da bude što više ljudi, ali je mnogo važnije da svi koji dodju budu kao što su bili do sada. To je vetar u ledja koji je pomogao da ova serija bude kao što je bila“, rekao je Nikolić.

Trener Partizana je kazao da je Radnik ekipa koja ima „izvanredan voljni momenat“ i da očekuje da će biti maksimalno motivisana.

„Očekujem veoma motivisanog i disciplinovanog protivnika, koji je veoma neprijatan. Naša serija traje dosta dugo i to je lep niz. Sve to nam godi, ali ne znači mnogo ako ne nastavimo u tom ritmu do samog kraja“, kazao je Nikolić.

Utakmica će se igrati sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Beta