BOŽOVIĆ: Kanga i Petković su po našim izvorima krali po samoposlugama!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da ekipa poučena lošim iskustvom iz prošle godine kada je eliminisana od čacanskog Borca mora najozbiljnije da shvate duel protiv lučanske Mladosti u četvrtfinalu Kupa Srbije.

„Moramo vrlo ozbiljno da shvatimo meč, iskustvo nas tome uči, prošle godine poraženi smo od Borca 5:1. Ako ne bude pravi pristup može da dođe do iznenađenja. Mladost je prava takmičarska ekipa, sa dobrim pojedincima, doći će rasterećeni da ostvare rezultat. Ako budemo mobilisani očekujem da pobedimo“, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je istakao značaj tog takmičenja, dodavši da Crvena zvezda nije dugo osvojila duplu-krunu.

„Kup je obaveza koju svi imaju, raspored ne predstavlja problem. Zvezda dugo nije došla do duple-krune, pa bi bilo lepo da se to desi ove godine“, naveo je on.

Prema njegovim rečima ekipa nema dodatni pritisak zbog činjenjce da Crvena zvezda poslednje četiri godine nije stigla do polufinala nacionalnog kupa.

„Ovde je stalno pritisak, dodatnog nema. Jedino pritiska vode nema za zalivanje terena“, u svom stilu odgovorio je trener crveno-belih i dodao da će najverovatnije izvesti najjači tim protiv Mladosti.

Božović je demantovao priče da su se Gelor Kanga i Marko Petković međusobno sukobili.

„Kako sam pročitao u novinama piše iz „naših izvora“, a mi bismo mogli isto tako da kažemo kako su po našim izvorima krali po samoposlugama. To je takva nebuloza… Bili su zagrljeni posle golova i posle meča protiv Spartaka, možda ga je Marko na kvarno udario kada su bili zagrljeni“, zaključio je Božović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

Tanjug