ŠOKANTNA ISPOVEST RIJA FERDINANDA: Razmišljao sam o samoubistvu!

Rio-Ferdinand-Manchester-United-Man-Utd

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda i engleski reprezentativac, Rio Ferdinand predstavio je dokumentarni film pod imenom „Rio: Biti majka i otac“.
Ferdinand je ovaj dokumentarni film snimio u čast svoje preminule supruge koja je svoj život završila u 34. godini nakon što joj je otkriven raka dojk.

Nekadašnji štoper Junajteda je pričao o periodu kada je saznao da mu je supruga bolesna kao i o trenucima posle njene smrti. Rio je odlučio da snimi ovaj dokumentarni film i da na taj način ohrabri sve osobe koje se nalaze u sličnoj situaciji kroz koju je on prošao.

„Moja sreća je što sam oko sebe imao dosta ljudi i decu koji su mi bili najveća inspiracija i podrška. U jednom trenutku sam mislio da se ubijem, ali su deca bila moj spas i podrška. Kada smo saznali da ima rak dojke ja sam već počeo da tonem, nisam izlazio iz kuće niti sam spavao, počeo sam previše da pijem. Jedan dan sam bio toliko mamuran da sam imao udes i to me najviše promenilo. Odlučio sam da je vreme da napravim veliki korak i da svojoj deci budem pravi primer. Nisam nikada napravio ručak, a danas sam pravi majstor u kuhinji“, zaključio je Rio Ferdinand.

Njeegovom pričom, Rio je pokazao da je veliki borac i van terena.