NE, ON SE NE ŠALI: Jedan od najboljih košarkaša svih vremena izjavio da je zemlja ravna ploča, kao i da Kolumbo nije otkrio Ameriku!

Bivši centar LA Lejkersa i jedan od najboljih košarkaša svih vremena Šekil O’Nil svojom najnovijom izjavom napravio je pravi zemljotres u SAD.

On je mrtav ozbiljan rekao da je zemlja ravna ploča, kao i da Kolumbo nije otrkio Ameriku, a navodi i da za sve to ima dokaze.

– Istina je da je Zemlja ravna. Pazite, imate tri načina kontrolisanja uma – onime što čitate, što čujete i vidite. U školi nas sve prvo nauče da je Kolumbo otkrio Ameriku, ali kada je stigao tamo naleteo je na ljude tamnije kože koji su pušili lule mira. Šta vam to govori? Kolumbo nije otkrio Ameriku. Slušajte, vozim se ja od obale do obale (Amerike) to meni izgleda ravno. Redovno se vozim Floride do Kalifornije redovno i sve je ravno. Ne idem gore-dole pod uglom od 360 stepeni i sve te stvari koje imaju veze sa gravitacijom. Jeste li pogledali van Atlante i videli sve te zgrade? Hoćete da mi kažete da je Kina ispod nas? Kina je ispod nas? Nije. Svet je ravna ploča, rekao je O’Nil.

Šek nije prvi iz NBA koji ima ovakve tvrdnje, nekoliko nedelja pre njega i zvezda Klivlend Kavalirsa Kajri Irving je takođe izjavio da je zemlja ravna ploča.