MORGAN: Lester je ponovo postigao nemoguće

wes-morgan-lester-leicester
Kapiten fudbalera Lestera Ves Morgan rekao je da je njegova ekipa „ponovo postigla nemoguće“, plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona.

Šampion Engleske Lester plasirao se sinoć u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je na svom terenu pobedio Sevilju sa 2:0, u revanš utakmici osmine finala. U prvoj utakmici Sevilja je u Španiji pobedila sa 2:1.

Lester ove sezone loše igra u Premijer ligi, ali u Ligi šampiona postiže dobre rezultate i biće u žrebu za četvrtfinale, u petak u Nionu.

„Nisam siguran da li će se ponovo dogoditi, ali uspeli smo. Dokazali smo da mnogi ljude greše i iz sebe ponovo izvukli nemoguće“, rekao je Morgan za BT Sport.

Golove za Lester postigli su Morgan u 27. i Mark Olbrajton u 54. minutu.

Mogući protivnici Lesteru su Barselona, Bajern Minhen, Real Madrid i Juventus.

„Nije važno, igraćemo. Moramo da se koncentrišemo na domaće prvenstvo, ali uživaćemo u ovom uspehu“, naveo je Morgan.

Uprava Lestera je 23. februara otpustila trenera Klaudija Ranijerija, pa ekipu predvodi njegov pomoćnik Kreg Šekspir, koji je naveo da je pobeda protiv Sevilje jedna od najvažnijih u istoriji kluba.

„Ona je tu u samom vrhu, uz sve ostale uspehe, zbog kvaliteta i jačine protivnika. Znamo da će u žrebu biti sjajne ekipe, kao i u prethodnoj rundi. Mi smo tamo jer smo zaslužili, niko u to ne treba da sumnja. To će biti za pamćenje, možda možemo da iznenadimo“, rekao je Šekspir.

On je dodao da je i Ranijeri zaslužan za uspeh u Ligi šampiona.

Beta