SRPSKA ZVER NEZAUSTAVLJIVO HARA NBA LIGOM: Nikola Jokić majstorskom partijom razbio Divčev Sakramento (VIDEO)

Nikola Jokić je odigrao još jednu neverovatnu partiju u dresu Denvera. Nakon što je razbio Boston i bio na korak od tripl-dabla, srpski košarkaš nije imao milosti ni prema Sakramentu Vlade Divca. Jokić je ponovo imao dabl-dabl učinak i to kakav – 20 poena i 14 skokova za 30 minuta provedenih na terenu. Ovoga puta imao je „samo“ dve asistencije. Pored Nikole dobre partije u ekipi Nagetsa imali su Heris sa 24 i Galinari sa 20 poena.

– Ovo je naša druga uzastopna utakmica u kojoj smo pokazali veoma dobru igru u odbrani. Ako ovako nastavimo zaista imamo odličnu šansu za plej-of. Momci znaju da je situacija sad ili nikad i da ako želimo da budemo konstantni moramo da budemo dobri u defanzivi – rekao je trener Nagetsa Majkl Meloun.

Minesota je odigrala veoma dobar meč protiv Milvokija, na oko dva i po minuta pre kraja su imali samo dva poena zaostatka (93:95), ali su tada stvari u svoje ruke preuzeli Janis Adetokumbo (18, 7as) i Toni Snel (19, 6sk) i obezbedili trijumf Baksima (102:95).

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je postigao osam poena, uz pet skokova i tri asistencije. Najbolji u redovima Timbervulfsa je bio Karl-Entoni Tauns (35, 14sk).