DŽERARD, OVEN I RIO POLUDELI POSLE GOLA ROBERTA: Pogledajte kako su legendarni Englezi proslavili prolaz Barselone (VIDEO)

Senzacionalni trijumf Barselone od 6:1 i prolazak u narednu fazu Lige šampiona je nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Opet su zaljubljenici u sport mogli da prisustvuju istoriji, kao što je to bilo u finalu NFL lige, kada je Nju Ingland savladao Atalantu ili recimo trijumf Rodžera Federera nad Rafaelom Nadalom u Melburnu.

Slavilo se u Kataloniji do zore, ali i oni neutralni navijači nisu mogli da ne skoče, kada je Serđi Roberto što bi se reklo košarkaškim žargonom uz zvuk sirene poentirao za veliki trijumf Barselone.

Naročito je zanimljivo bilo u Engleskj, tačnije u studiju BT Sporta gde su se nalazili Geri Lineker, Rio Ferdinad, Stiven Džerard i Majkl Oven. Slika, odnosno njihova reakcija posle pobedonosnog gola je obišla ceo svet. I dok je Oven počeo da trči po studiju kao u vremenima dok je bežao protivničkim igračima, njegov kolega, bivši defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand urlao je ‘Bože, o moj Bože! Ni Džerard nije ostao imun na pogodak Roberta. Nema šta Barsa je ceo sportski i fudbalski svet sinoć bacila u trans.

Tanjug