BIVŠI REPREZENTATIVCI NA KLUPAMA: FSS odredio selektore omladinske i kadetske reprezentacije

Bivši fudbalski reprezentativci Milan Obradović i Perica Ognjenović izabrani su danas za selektore omladinske i kadetske reprezentacije Srbije.

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, odlukom Odbora za hitna pitanja, Milan Obradović predvodiće omladinsku reprezentaciju, generacije 1998. godište. Obradović je nekadašnji fudbaler Obilića, Lokomotive iz Moskve, Borusije iz Menhengledbaha, Metalista iz Harkova i Partizana. Karijeru je završio u OFK Beogradu 2014. godine, a posle toga se posvetio trenerskom poslu.

On je radio kao pomoćni trener u Napretku i Koperu, a prošle godine bio je prvi trener tog slovenačkog kluba.

Obradović će sa ekipom učestovati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati od 2. do 15. jula u Gruziji. Protivnici Srbije biće Nemačka, Slovačka i Kipar.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Real Madrida, Dinama iz Kijeva i Kajzerslauterna Perica Ognjenović
prevodiće kadetsku reprezentaciju, generaciju 2000. godište. On je karijeru završio 2011. godine u Jagodini.

Ognjenovića očekuje završna runda kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj od 3. do 19. maja. Protivnici srpskim fudbalerima biće domaćin turnira Škotska, a tu su još Švajcarska i Crna Gora. Elit runda kvalifikacija za kadete igra se od 17.do 22. marta.

Kako je naveo FSS, Odbor za hitna pitanja odlučio je i da će se finale Kupa Srbije u futsalu održati 10. maja u niškoj dvorani Čair. Takodje, najuže operativno telo FSS dobilo je novog člana, sada već bivšeg potpredsednika FSS, Branka Stojakovića.

Beta