RADONJIĆ: Teško je reći u kakvom ćemo sastavu igrati!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjć rekao je danas da ne zna u kom sastavu će igrati crveno-beli protiv Vršca u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća.

„U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi. Čak i da smo kompletni ponašali bismo se na isti način u pripremi za ovaj turnir. Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati“, rekao je Radonjić.

Zvezda sutra od 19.30 igra protiv Vršca u niškoj hali Čair utakmicu četvrfinala Kupa Radivoja Koraća.

„Nejt Volters nije teže povredjen, ali je njegov nastup neizvestan. Milko Bjelica će pokušati da počne s radom, ali da li će i on biti spreman, videćemo. Što se tiče Nemanje Dangubića, detaljnu procenu njegovog zdravstvenog stanja imaćemo po završetku kupa. Nadam se svakako da će ‘roviti’ i bolesni biti bolje“, rekao je Radonjić.

Govoreći o meču protiv Vršca, Radonjić je podsetio da je ta ekipa na prvom mestu Košarkaške lige Srbije.

„Vršac u svom sastavu ima igrače koji su igrali i na višem nivou takmičenja, predvodjeni su trenerom koji je dve sezone sa velikim uspehom vodio ABA ligaša ekipu Metalca i osvojio titulu prvaka Evrope sa mladom reprezentacijom. Ipak, u ovom trenutku razmišljamo o sebi“, rekao je Radonjić.

Program na Kupu Radivoja Koraća sutra otvaraju FMP i Spartak od 17.00. Pobednici dva sutrašnja meča sastaće se u subotu u prvoj utakmici polufinala.

Beta