KUP RADIVOJA KORAĆA: Zvezda i Partizan dobili rivale za četvrtfinale!

Košarkaši Mega Leksa počeće odbranu trofeja u Kupu Radivoja Koraća u četvrtfinalu protiv Dinamika, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

Takmičenje u Kupu Radivoja Koraća održaće se od 16. do 19. februara u Nišu, u hali Čair. Žreb je bio poludirigovan, tako da su izvlačeni klubovi Jadranske lige protiv ekipa iz domaće lige.

Prvog dana takmičenja, 16. februara, prvo igraju FMP-Spartak, dok od 21 čas počinje duel Crvene zvezde i Vršca. U polufinalu, 18. februara igraće pobednici tih duela.

Drugog dana Mega će igrati protiv Dinamika, a prošlogodišnji finalista Partizan protiv Dunava od 21 čas. U polufinalu 18. februara igraće pobednici tih duela.

Finale je na programu 19. februara od 21 čas.

„Svi znamo koliko je ovo takmičenje važno. Nadam se će ovo biti još jedna prilika da navijači istinski uživaju. Želimo da publika napuni Čair i da navija korektno, a ekipama dobar turnir“, rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

On je zahvalio Nišu da dobroj organizaciji prethodnih turnira i podsetio da će za vreme takmičenja seniorskih ekipa, biti održano takmičenje u Kupu i za pionire.

Beta