VELIKA ČAST: Srpski vojnici posetili fudbalere Crvene Zvezde na Kipru (FOTO)

Fudbalere Crvene zvezde posetila su danas na pripremama četvorica srpskih vojnika, članova mirovne misije Ujedinjenih nacija na Kipru.

Oni su stacionirani u Larnaki i Famagusti, a prešli su put od oko 150 kilometara da bi pozdravili fudbalere crveno-belih u Pafosu i slikali se sa ekipom uz zastave Srbije i Zvezde.

Ako budu mogli, ponovo će doći u utorak, kada će Zvezda u Pafosu igrati prvu prijateljsku utakmicu protiv madjarskog drugoligaša Šoprona.

Utakmica izmedju Zvezde i Šoprona igraće se u 14.00 po srednjoevropskom vremenu. Oni koji ne budu bili u sastavu za taj duel, imaće ujutro trening.

Fudbaleri Zvezde biće od utorka jači i za reprezentativce, pošto će im se na Kipru pridružiti Filip Manojlović i Srdjan Plavšić koje je selektor Slavoljub Muslin vodio u SAD na prijateljsku utakmicu.

Takodje, u utorak će doći i Gelor Kanga posle eliminacije Gabona na Kupu afričkih nacija, a očekuje se dolazak i Džona Ruisa, koji je bio sa reprezentacijom Kostarike.

Postoji mogućnost da se Zvezdi u utorak pridruži i napadač iz Gane Ričmond Boakje, koji je na lekarskim pregledima u Beogradu i očekuje se da potpiše ugovor.

FOTO: Crvena Zvezda

zvezda

Beta