MUSLIN ZADOVOLJAN: Momci su pokazali da vrede!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da su igrači iz domaće Superlige pokazali da vrede i da je zadovoljan igrom i rezultatom protiv selekcije SAD, u prijateljskoj utakmici u San Dijegu.

„Zadovoljan sam igrom i rezultatom, momcima iz naše lige mnogo znače ovakve utakmice. Pokazali su da vrede i da zaslužuju šansu, a mi samo na ovaj način možemo da dižemo naš fudbal na viši nivo i afirmišemo domaću ligu“, rekao je Muslin, navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz domaće Super lige, odigrala je sinoć bez golova sa SAD, u prijateljskoj utakmici u San Dijegu.

Muslin je dodao da mu je najvažnije što su njegovi fudbaleri motivisano i disciplinovano odigrali utakmicu.

„Meni je to bilo najvažnije. Pristup, želja, disciplina. Treba da se zna da smo radili samo pet dana, a dobra stvar je da smo sada imali više vremena nego pred meč sa Katarom. Videlo se na kraju da nedostaje i snage, ali to je normalno ako se zna da su momci došli sa priprema. I pored toga svaki dogovor su poštovali i nema sumnje da zaslužuju čestitke za ono što su ovde pokazali“, naveo je Muslin.

Beta