ZIMONJIĆ ŠIRI POZITIVNU ENERGIJU: Verujemo u uspešan početak Dejvis kup sezone

Selektor Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić rekao je danas da veruje da će njegova ekipa pobediti Rusiju u Nišu i istakao da Srbija ima tim koji može do nove titule u tom takmičenju.

Dejvis kup selekcija Srbije novu sezonu počinje susretom protiv Rusije u Nišu. Meč je na programu od 3. do 5. februara u hali Čair.

Za reprezentaciju Srbije će u tom duelu igrati Novak Djoković, Viktor Troicki, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić.

„Uz Novaka, Viktora, Dušana i mene, rezervni igrač na ovom meču biće Filip Krajinović. Drago mi je da ćemo u ovom sastavu započeti godinu, imamo teškog protivnika, selekciju Rusije koja je mlada i jaka ekipa i široj teniskoj javnosti nepoznata. Verujem da ćemo uz veliku podršku publike u Čairu doći do važne pobede za Srbiju“, rekao je Zimonjić, prenosi Teniski savez Srbije.

„Imamo tim koji može do nove titule u Dejvis kupu“, dodao je Zimonjić.

Zimonjić je naveo da pripreme za duel s Rusijom počinju već u ponedeljak, 30. januara.

„Uvek je lepo kada smo domaćini u Dejvis kupu, volimo da igramo za Srbiju i uživamo u podršci naših navijača. Verujem da i Nišlije s nestrpljenjem očekuju početak meča protiv Rusije. Novaku će ovo biti prvi meč u Nišu, jer nije bio u ekipi kada smo igrali protiv Švedske 2012. godine“, rekao je Zimonjić.

Beta

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!