BIĆE JOŠ DOLAZAKA NA MARAKANU: Zvezda želi dva stranca, povratak ljubimca Severa sve bliži!

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Generalni direktor Crvene Zvezde se u opširnom intervjuu za klupski sajt dotako mnogih stvari, ali najvažnija tema bili su transferi.

Iako se srpski šampion već doveo pozamašan broj igrača, prvi čovek Crveno-belih najavljuje još pojačanja.

– Mi imamo samo ovu ligu u kojoj igramo, drugu nemamo. Dužnost Crvene zvezde je uvek bila da dovodi najbolje igrače iz Superlige. To smo učinili i u ovom prelaznom roku. Milić je najbolji igrač Spartaka iz Subotice, Vujaklija najbolji igrač Borca iz Čačka, Pavkov je najbolji igrač Radničkog iz Niša. Registrovali smo Vanju Vučićevića, i doveli Frimponga, najboljeg igrača Napretka iz Kruševca. Druga struktura odakle možemo dovesti igrače su stranci. Znate da smo prošle godine imali veći broj stranaca nego sada, a sada smo se fokusirali samo na četvoricu – Donalda, Le Taleka, Kangu i Frimponga koji je na putu da dobije srpsko državljansto. Imamo prostora za još dva stranca, limitirani smo brojem koji je propisao FSS. Treća grupa igrača su igrači sa srpskim pasošem koji igraju u inostranstvu. Mi nemamo četvrti izvor odakle možemo dovesti igrače. Za sada smo završili što se tiče dolazaka igrača iz naše lige, eventualno ćemo, možda, dovesti još jednog štopera. Videćemo, prelazni rok počinje tek od sutra, 23. januara, i traje do 17. februara, imamo vremena. Zadržali smo jezgro tima, mislim da je Miodrag Božović prezadovoljan onim što je video do sada tokom priprema, i mislim da će Crvena zvezda biti mnogo jača nego što je bila jesenas. Ne zaboravite da imamo igrače koji zbog povreda nisu pružali svoj maksimum. Razmišljamo i o dva stranca, analiziramo ih, i od nekoliko aspekata zavisi hoćemo li ih dovesti, ali stav kluba je da ne govorimo o imenima. Osnovu tima već imamo, eventualno se možda pojačamo još nekim kvalitetnim ofanzivnim strancima, i eventualno jedan brži i hitriji štoper sa srpskim pasošem, rekao je Terzić.

Takođe, izjavio je i da se razmišlja o povratku Nenada Milijaša.

– Razmišljamo o Nenadu Milijašu sa kojim sam obavio razgovor pre nedelju dana. Ima 33 godine, otišao je pre dve godine kao najbolji igrač lige, on je želja Božovića koji je takođe razgovarao sa Milijašem. Može da bude pravi vođa uz Lukovića, i da svojim kvalitetom i iskustvom pomogne Zvezdi. U narednih par dana će se znati ishod ovih razgovora, kaže Terzić.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!