TAKO SE PONAŠA PRAVI ŠAMPION: Đokovićeva izjava posle meča za nauk svim sportistima!

Novak Đoković je na iznenadan način završio učešće na Australijen openu posle poraza od Denisa Istomina sa 3:2 u drugom kolu turnira.

Posle meča Novak se još jednom ponašao kao pravi šampion, te je čestitao rivalu na velikom trijumfu.

– Sve čestitke Denisu na sjajnog igri. U presudnim trenucima je bio bolji i zasluženo je stigao do pobede. Nisam zadovoljan svojom igrom, ali nisam mogao mnogo toga da učinim. Ovo su oni dani kada vam ne ide najbolje, a protivnik igra sjajno, ali to je sport. U trećem setu sam se osećao komforno, dobro udarao i imao taj promašen forhend na brejk lopti. Ali nikada nisam imao čistu šansu. On je uvek izvlačio dobre servise kad je trebalo i mogu samo da kažem kapa dole, rekao je Novak i dodao.

– Nisam navikao da budem poražen ovako rano na Australijen openu. Dosta puta sam pobeđivao ovde, stadion je neverovatan prema meni, zbog svega toga mi je teško. Sve se preokrenulo u prvim gemovima četvrtog seta.

Biće još pobeda i poraza, ali važno je biti čovek. Glavu gore šampione!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!

 

 

1 Comment on "TAKO SE PONAŠA PRAVI ŠAMPION: Đokovićeva izjava posle meča za nauk svim sportistima!"

  1. Novak ima problem u glavi i nacinu ishrane.Sta je to o tome treba da govore oni koji su komnpetemtni.Ipak svima nam je zao kad vidimo kako se muci na terenu i to od Olimpijadee u RTiju pa sve do dana danasnjeg.Jednog dana saZnacemo od njega samog sta je u njegovoj glavi nacinilo „kvrc„.i DALJE SMO SVO UY NJEGA, ALI SAMO KAPETAN SOPSTVENOG BRODA YNA YASTO MU SE KURS PLOVIDBE KA USPESIMA OVAKO CESTO MENJA!

Comments are closed.