STIGAO JE: Novi košarkaš Zvezde doputovao u Beograd

Novi košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Dion Tompson rekao je danas da želi polako da se uklopi u tim, pošto ne želi da poremeti sve što je dobro medju crveno-belima.

Dosadašnji košarkaš Galatasaraja danas je doputovao u Beograd iz Istanbula. On će u toku dana obaviti lekarske preglede, večeras će se upoznati sa saigračima, a u utorak će obaviti prvi trening, navodi se na sajtu Zvezde.

Uzbudjen sam i vrlo zadovoljan zbog dolaska u Zvezdu. Tim je trenutno u odličnoj formi, sa nekoliko velikih pobeda u Evroligi, neporažen u ABA ligi. Drago mi je što ću postati deo takve ekipe. Cilj je da se polako uklopim u tim, jer ne želim da poremetim ono što je već dobro„, rekao je Tompson, koji igra na poziciji krilnog centra.

On je naveo da mu je prva asocijacija na Zvezdu veoma jaka i agresivna odbrana sa mnogo trčanja i da mu je drago što će igrati takvim stilom.

Mislim da je ekipa u dobroj poziciji da se ponovo domogne plej-ofa, što i jeste cilj. Pokušaću da pomognem u tome„, dodao je američki košarkaš.

Košarkaši Zvezde igraju večeras od 19.00 časova u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Zadra u Jadranskoj ligi.

Beta