LUDILO PREMIJER LIGE: 18 golova na četiri utakmice, Arsenal lider bar na jedan dan (VIDEO)

Ludo kolo u Premijer ligi.

Na četiri utakmice odigrane u 16 časova videli smo čak 18 golova.

Arsenal je na Emirejtsu posle preokreta sa 3:1 savladao Stouk i tako bar do sutra preuzeo lidersku poziciju na tabeli. Gosti su poveli golom Adama sa bele tačke. Ipak, izabranici Arsena Vengera do kraja prvih 45 minuta golom Tia Volkota. U nastavku utakmice Tobdžije su stigle do velika tri boda. Prvo je pogodio Ozil u 49. minutu, a konačan rezultat postavio je Ivobi u 75. minutu.

Fudbaleri Svonsija pobedili su Sanderlend sa 3:0 i tako su posle dugo vremena bar na jedan dan pobegli iz opasne zone.  Sva tri gola videli smo u drugom poluvremenu, Sigurdson je bio precizan sa bele tačke, a Ljorente je kasnije upisao još dva gola.

Hal i Kristal Palas odigrali su lud meč u kojem na kraju nije bilo pobednika, 3:3. Domaćin je došao do prednosti golom Snodgrasa sa bele tačke u 27. minutu. Sa istog mesta rezultat je početkom drugog poluvremena poravnao Benteke. Do potunog preokreta Palas stiže preko Zahe, koji postiže gol u 70. minutu. Ipak, u razmaku od samo osam minuta Hal postiže dva pogodka i stiže do novog vođstva od 3:2, strelci su bili Diomande i Livermor. Veliki bod timu Alana Pardjua doneo je Kembel pogodkom u 89. minutu.

Barnli je na svom stadionu sa 3:2 pobedio ekipu Bornmauta. Domaćin je u 16. minutu vodio sa 2:o golovima Hendrika i Vorda. U nadoknadi prvog dela Afobe je smanjio na 2:1. Barnli ponovo stiže do dva gola prednosti pogodkom Bojda, a utešni gol za goste postigao je Denijels u nadoknadi vremena.

Od 18:30 na programu je duel Lestera i Mančester Sitija, ostali mečevi igraju se sutra.