BOŽOVIĆ: Da konačno pobedimo bez drame, vraća se Kanga!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada da će njegovi fudbaleri „bez drame“ pobediti sutra Radnički u 20. kolu Super lige i tako zadržati bodovnu prednost.

„Radnički je jedna od kvalitetnijih ekipa u ovoj našoj ligi. Sigurno će doći sa velikim motivom, kao i uvek, i želeće sebe da prikau u najboljem svetlu. Ja se nadam da ćemo jednu utakmicu na ‘Marakani’ završiti bez drame. Nadam se da ćemo da pobedimo i da ćemo u poslednje kolo da udjemo sa ovom bodovnom prednošću i kao jesenji šampioni, da mirnije dočekamo nastavak šampionata“, rekao je Božović.

Zvezda trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu, dok je Radnički sedmi. Niška ekipa je bez pobede u prvenstvu već pet utakmica, u kojima je pretrpela tri poraza i zabeležila dva remija.

„Ta serija Radničkog ne znači ništa. Svaka serija se jednom završi. To je ekipa koja ima kvalitet, a ne znam zašto su u takvoj seriji. Moramo biti oprezni jer su znali da nas iznenade. Moramo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo“, rekao je Božović.

Trener je rekao da su svi spremni i zdravi za utakmicu, osim Aleksandra Lukovića i Zorana Rendulića. On je potvrdio da će igrati i Gelor Kanga, koji je pauzirao oko dva meseca.

„Kanga će igrati od početka, a utakmica će pokazati koliko je spreman. Svi ostali su zdravi i spremni“, rekao je Božović.

Novi predsednik Radničkog je nekadašnji potpredsednik Zvezde Ivica Tončev.

„Ne znam kakvu će to promenu doneti, ali nadam se da će doneti Radničkom bolju situaciju“, kratko je rekao Božović.

Utakmica Crvena zvezda – Radnički igra se u subotu od 18.00, a ulaz na stadion „Rajko Mitić“ biće besplatan.

Beta