MUSLIN: Tošićeva situacija pozitivna, Fejsina dosta teža

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da je razgovarao sa Duškom Tošićem i da će defanzivac Bešiktaša najverovatnije biti spreman za meceve protiv Velsa i Ukrajine, dok je situacija sa Ljubomirom Fejsom neizvesna.

Tošić je povredio koleno na utakmici Lige šampiona protiv Napolija 1:1, dok je Fejsi „stradao“ skočni zglob na mecu između njegove Benfikle i kijevskog Dinama 1:0.

„Pričao sam sa Tošićem, čini se da je situacija u njegovom slučaju pozitivna. Čekamo dodatne izveštaje i nadamo se da će biti spreman za okupljanje, sve ide u tom smeru. Što se tiče Fejse, i dalje nemamo detaljan uvid u težinu njegove povrede, zbog dodatnih lekarskih pregleda. U ovom trenutku, utisak je da je situacija teža nego kod Tošića. Uglavnom, na spisku za predstojeće mečeve imamo 26 igrača i za sada neće biti naknadnih poziva“, rekao je Muslin, a prenosi sajt FŠ.

Srbija 12. novembra gostuje Velsu u četvrtom kolu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, a tri dana kasnije odigraće prijateljski mec sa Ukrajinom u Harkovu.

Tanjug