NIKOLIĆ: Naši rezultati u drugom planu, zbog dešavanja oko kluba

marko-nikolic-partizan-fk

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su dobri rezultati njegovih fudbalera pali u drugi plan zbog izbora u klubu, kao i da su sada sve misli usmerene ka gostovanju Radniku u Surdulici.

Partizan je u poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima ostvario osam pobeda, uz jedan remi, ali je glavni fokus medija u klubu bio na izboru nove uprave, koja je konačno izabrana u ponedeljak.

„Činjenica je da se nalazimo u dobroj rezultatskoj seriji i činjenica je da je taj rezultat ostao u drugom planu zbog ostalih dogadjanja oko kluba, ali sada su sve misli usmerene na gostovanje u Surdulici, jer ta utakmica na neki način može biti prekretnica za nas i za nastavak šampionata“, rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan je treći na tabeli sa 26 bodova, dok je Radnik 10. sa 15 bodova.

„Radnik je u poslednja dva kola zabeležio dve pobede i to je ekipa koja je znala da bude neprijatan protivnik Partizanu, pogotovo u Surdulici.Očekujem da vidim maksimalno angažovan, agresivan, motivisan i borben Partizan, do krajnjih granica svojih mogućnosti; Partizan koji zna šta hoće na terenu, a iznad svega ovoga disciplinovan Partizan i Partizan koji je tim, a ne grupa pojedinaca“, rekao je Nikolić.

Trener je kazao da ekipa ima velikih problema sa povredama.

„Ulazimo u novembar, a živimo, radimo i igramo fudbal u Srbiji u uslovima koji su takvi kakvi jesu i tu pre svega mislim na stanje terena. Imamo četiri distorzije zgloba u prethodnih sedam do 10 dana. To su povrede koje su nastale bez kontakta.

Pred današnji trening imamo tri ili četiri znaka pitanja kada je reč o timu koji će početi meč u Surdulici“, rekao je Nikolić.

Medju povredjenima su Everton i Miroslav Vulićević.

„Oporaviće se svi ti igrači. Možda će neki koji do sada nisu igrali dobiti veću šansu i oni imaju puno poverenje i mene i svih u klubu“, rekao je Nikolić.

Beta