BSK SKUPO PRODAO KOŽU: Zvezda golovima u drugom poluvremenu slomila Borčance (VIDEO)

Fudbaleri Crvene Zvezde plasirali su se u narednu rundu Kupa Srbije pošto su na svom terenu savladali BSK Borču sa 3:o. Iako je ovo rezultatski ubedljiv trijumf, šampion se mučio više od sat vremena, ali je sve rešeno golom Srnića u 68. minutu.

Prvo poluvreme donelo je očekivani pritisak Zvezde, ali i nekoliko veoma opasnih napada Borčanaca. Domaćin je svoje najbolje šanse propustio preko Plavšića i Andrije Lukovića, dok je BSK pretio u nekoliko navrata. Na odmor se otišlo bez golova, rezultatom 0:0.

Drugo poluvreme Zvezda je krenula još žešće, pa se ubrzo u dobroj situaciji našao Vijeira, ali se Portugalac jednom obrukao i promašio zicer, a drugi put je za malo bio neprecizan. Nastavio je tim Grofa Božovića sa atacima ka golu gostiju i to se konačno isplatilo u 68. minutu. Andrija Luković je pogodio stativu, a odbitak je najbolje iskoristio Srnić, pa je Zvezda povela sa 1:0. Več tri minuta kasnije Vijeira se iskupio za promašaje, te je duplirao vođstvo srpskog šampiona. Konačnih 3:0 postavio je Orlandić u 87. minutu sa bele tačke.

Grof Božović se odlučio za šarenolik sastav: Supić, Petković, Le talek, Fibel, Milošević (63. Anđelković), Donald, Andrija Luković. Babunski (Adžić), Plavšić, Srnić, Vijeira (Orlandić).