RADONJIĆ ZAGONETAN: O Voltersu kada se pojavi u Beogradu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je ponosan na pobedu protiv Galatasaraja u Istanbulu (85:83), ali da je danas u njegovim mislima samo naredni meč protiv Igokee.

Crveno-beli sutra uveče u šestom kolu ABA lige dočekuju Igokeu, a već u sredu sledi novi izazov u Evroligi – duel protiv Barselone u KOMBANK areni.

“ Sav taj ambijent koji je pratio utakmicu protiv Galatasaraja doveo nas je do posebnog stanja i zato nas pobeda u Istanbulu čini ponosnim. Imamo dobru atmosferu u timu i taj trijumf je korak napred za nas, ali tek ćemo videti kako će se reflektovati dalje. Nikako ne smemo da zaboravimo da ima 30 utakmica u Evroligi i da je rano za velike priče“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je pozvao navijače da podrže ekipu sutra protiv Igokee.

„Lako je pozivati navijače protiv Barse, potrebni ste nam protiv Igokee jer je ABA liga prioritetno takmičenje za nas, a uvek su moguće oscilacije zbog utakmica u Evroligi i ABA ligi“.

Zvezdin trener nije hteo da priča o Amerikancu Nejtu Voltersu, koji je na pragu crveno-belih.

„Kad dođe vreme – pričaćemo, ali prvo on mora da se pojavi u Beogradu. U ovom trenutku ne želim da analiziram kakav je Volters pojedinac, već mogu da pričam o igračima sa kojima raspolažem“, zaključio je Radonjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Igokee igra se sutra od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.

Tanjug