PREMIJER LIGA: Venger bez poklona za rođendan, Rid heroj Vest Hema, Lester konačno pobedio (VIDEO)

Od 16 časova odigrano je sedam mečeva devetog kola Premijer lige.

Arsenal je ponovo razočarao svoje navijače. Ekipa Arsena Vengera odigrala je bez golova 0:0 na Emirejtsu protiv sjajnog Midlsobora. U prvom poluvremenu oba tima su propustila neke neverovatne prilike, a pogotovo Midlsboro koji je pogađao i okvir gola. Arsenal je pokušao sve u drugih 45 minuta, ali nije mogao do gola, pa su na kraju morali da se zadovolje sa samo jednim osvojenim bodom.

Šampion Lester konačno je upisao pobedu u Premijer ligi. Ranijerijevi momci savladali su Kristal Palas sa 3:1 na King Paueru. Strelci u tek trećem trijumfu Lisica bili su Musa, Okazaki i Fuks. Jedini gol za goste postigao je Kabaj u završnici meča.

Barnli je na svom stadionu napravio iznenađenje i pobedio Everton sa 2:1. Domaći fudbaleri su poveli golom Vouksa u završnici prvog dela. Bolasi je sredinom drugog poravnao, a velika tri boda za Barnli doneo je Skot Arfild u 90. minutu.

Fudbaleri Vest Hema upisali su drugi trijumf u nizu. Ekipa Slavena Bilića teškom mukom je savladala fenjeraša Sanderlend sa 1:0. Junak je bio Vinston Rid koji je postigao jedini gol na meču u 94. minutu. Mojesova ekipa ostala je zakucana na dnu tabele i ima samo 2 boda i dalje je jedina ekipa koja ne zna za pobedu.

Stouk je nastavio da pruža dobre rezultate. Oni su na gostovanju Halu pobedili sa 2:0. Heroj trijumfa ekipea Hauarda Hjuza bio je Šaćiri koji je postigao oba pogodka, po jedan u svakom poluvremenu.

Svonsi i Votford odigrali su utakmicu bez golova 0:0.

Od 18:30 Liverpul dočekuje VBA.