KIKS ŠAMPIONA U SUBOTICI: Revija autogolova i remi Spartaka i Zvezde (VIDEO)

Fudbaleri Crvene Zvezde nisu uspeli da upišu i četvrtu pobedu u nizu, pošto su na gostovanju Spartaku u Subotici odigrali 1:1.

Oba pogodka na meču bili su autogolovi. Crveno-beli su došli do prednosti kada je Radovanović u 37. minutu ubacio loptu u svoju mrežu. Konačan rezultat postavio je Petković novim autogolom na utakmici u 64. minutu.

U prvom poluvremenu Zvezda je bila nešto bolji rival, ali su oba tima imala nekoliko veoma dobirh prilika. Pored autogola Radovanovića izdvajamo dve odlične šanse Poletanovića, jednom mu je golman Spartaka odbranio, dok je drugi put Zvezdin vezista neshvatljivo promašio gol sa 10 metara. Spartak je svoje najbolje šanse imao u prvih par minuta utakmice, kada je potpuno dominirao. Ivanović je šutirao, ali je Manojlović bio na mestu. Beležimo još jedan dobar pokušaj domaćih fudbalera, odmah nakon primljenog pogodka, ponovo je šutirao Ivanović, ovog puta lopta je otišla preko gola.

Na startu drugog poluvremena Sikimć na jednoj i Mudrinski na drugoj propuštaju dobre šanse da postignu gol. Spartak je autoglom Petkovića u 64. minutu došao do izjednačenja. Do kraja meča nije bilo previše opasnih šansi, pa je rezultat ostao 1:1.

Ovim bodom Zvezda je ostala na prvoj poziciji, ali sada ima samo tri boda više od Vojvodine, dok će Partizan ukoliko pobedi Radnički prići na četiri boda zaostatka. Sa druge strane Spartak je nastavio da pruža sjajne partije i nalazi se na sjajnoj sedmoj poziciji.