JAKŠIĆ: Partizan uvek ide na pobedu, protivnik je nebitan!

Kapiten vaterpolo kluba Partizan Nikola Jakšić rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj sezoni uvek ići na pobedu bez obzira ko je protivnik.

– Timu sam se, kao i juniorski reprezentativci priključio pre dve nedelje i zaista sam prezadovoljan i atmosferom i igrom koju smo u prvim proverama prikazali. Pre nedelju dana sparingovali smo sa ruskim prvakom Spartakom, daleko iskusnijom ekipom i sa njima smo se ravnopravno nosili kao da su naši vršnjaci. Uvek ćemo ići na pobedu, bez obzira da li nam je rival Mornar ili Pro Reko – rekao je Jakšić na konferenciji za novinare.

Crno-beli novu sezonu počinju u petak utakmicom protiv Mornara u regionalnoj ligi.

Partizan i ovu sezonu počinje s podmlađenim timom, a ekipa s Banjice će igrati domaće prvenstvo i Kup Srbije, regionalnu liga i Ligu šampiona.

– Verujem da i najjačim evropskim ekipama ni ove sezone neće biti lako da igraju protiv Partizana. Svakog rivala ćemo respektovati, ali nikoga se ne plašimo. Siguran sam da ćemo sezonu iskoristiti kako planiramo i da ćemo za osam – devet meseci svi mi igrači biti za bar po jedan stepenik više nego sada što se tiče samopouzdanja i iskustva – rekao je vaterpolista Radomir Drašović.

Beta