IPAK NE IDE U PENZIJU: Fjuri se samo šalio da bi pokazao kakvi su mediji!

Bokserski šampion sveta u teškoj kategoriji, Britanac Tajson Fjuri demantovao je da se povlači iz boksa, rekavši da je objavu o penzionisanju napisao da bi pokazao „kakvi su mediji“.

Fjuri je prošle godine šokirao svet boksa pobedivši najdominantnijeg šampiona kategorije Vladimira Klička i postao nesporni prvak sveta. Od tada se nije borio i dva puta je odlagao revanš sa Ukrajincem, prvi put zbog povrede zgloba, a drugi put zbog mentalnih problema. U septembru je otkriveno da je na doping testu bio pozitivan na kokain.

Posle toga je promenio ime na Tviteru u „Tajson Montana“, a na profilnu sliku je stavio fotografiju na kojoj je njegova glava namontirana na telo kriminalca Tonija Montane iz filma „Lice sa ožiljkom“, kako sedi za stolom na kome su velike količine kokaina.

Potom je objavio da odlazi u penziju, uz vulgarnu poruku navijačima.

– Boksovanje je najtužnija stvar u kojojsam ikada učestvovao. Ja sam najveći i odlazim u penziju – napisao je Fjuri na svom Tviter pofilu uz nekoliko psovki i poželeo svima, srećne dane.

Ipak, samo nekoliko sati posle toga objavio je sasvim drugačiju poruku.

– Hahahaha, mislili ste da ćete se tako lako otarasiti Kralja Cigana? Ovde sam da bih ostao. Najveći sam. Ovo vam samo pokazuje kakvi su mediji – napisao je Fjuri, uz onomatopeju coktanja i mnogo gramatičkih grešaka.

Posle toga je objavio svoju fotografiju sa šampionskim pojasevima na kojoj piše „Ciganski ratnik, cigansko srce, ciganska krv“ uz poruku „Čim se oporavim, braniću ono što je moje – teškaški tron“.

Fjuri je često imao verbalne ispade i ekscentrično se ponašao, zbog čega je u svetu boksa imao mnogo neprijatelja, ali i vernih obožavalaca.

Beta