JARAMAZ: Spremni smo za start sezone!

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da se nada da će njegovi košarkaši odigrati kvalitetno i dobro protiv Olimpije u Sremskoj Mitrovici, u prvom kolu Jadranske lige.

– Obe ekipe su promenile mnogo igrača u odnosu na prošlu sezonu s tim što je Olimpija promenila i trenera. Ipak, Olimpija je veliko ime, imaju respektabilan sastav. Dobar su i iskusan tim i nadam se da će moja ekipa odigrati kvalitetnu i dobru utakmicu i da ćemo stići do pobede – izjavio je Milojević.

Mega će i ove sezone imati jako mladu ekipu, čiji je prosek godina 20,6. Najstariji igrač ekipe ove sezone biće Radosav Spasojević sa 24 godine.

Dejan Milojević na ovom meču neće moći da računa na povređene Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića koji će sigurno propustiti prvih nekoliko kola u ABA ligi.

Mega Leks i Union Olimpija su se u ABA ligi do sada sastajali šest puta uz skor 4:2 za Olimpiju.

Jedan od najiskusnijih igrača u ekipi Ognjen Jaramaz rekao je da Mega spremno dočekuje početak sezone.

– U četvrtak igramo prvu utakmicu ABA lige protiv Olimpije. Iza nas su pripreme dugačke dva meseca, u kojima smo odigrali mnogo mečeva i drago mi je što smo taj period zaključili pobedom nad Lukoilom. Potpuno smo spremni za sezonu, dočekujemo je u pozitivnoj atmosferi. Želim da pozovem publiku u Sremskoj Mitrovici da dođu u četvrtak od 21.00 u dvoranu Pinki da nas podrže u što većem broju i da nam pomognu da zabeležimo pobedu i otvorimo sezonu na najbolji mogući način – zaključio je Jaramaz.

Karte su puštene u prodaju po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki, u istoimenoj hali.

FOTO: KK Mega Leks

Beta