ZVEZDA ODGOVORILA MILERU: Ne dugujemo ti ništa, kažnjen si!

Nakon tvitova Kvinsija Milera da mu Zvezda duguje 65.000 evra, oglasio se i klub sa Malog Kalemegdana.

Sopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoji bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.
KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju“ rekao je Direktor KK Crvena zvezda mts i dodao da se klub ovim povodom više neće oglašavati.

Sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13.marta 2016.godine u Beogradu nakon utakmice sa Panatinaikosom, želimo brz oporavak i uspešan povratak na teren.