ONO ŠTO STARIJI NE UMEJU, ZNAJU ORLIĆI: Mlada reprezentacija Srbije savladala Irsku na Karađorđu (VIDEO)

Reprezentacija Srbije do 21 godine savladala je Republiku Irsku u Novom Sadu sa 3:2. Ovim trijumfon Orlići su preuzeli drugo mesto od Slovenaca.

Posle prvog poluvremena naš tim je imao minimalnu prednost od 1:0. Jedini strelac bio je Đurđević u 12. minutu. Do kraja prvog dela Srbija je potpuno dominirala, i prava je šteta što nismo uvećali prednost. Irci su jedino zapretili u 37. minutu, kada je kiks golmana Milinković Savića mogao skupo da nas košta, ali je Lazić izbacio loptu sa gol linije.

U drugom poluvremenu viđena je prava goleada. Sve je krenulo pogodkom Darka Lazića u 65. minutu za 2:o. Žilavi Irci su samo četiri minuta kasnije uzvratili preko O’Dauda. Novu prednost od dva gola razlike doneo je svojim drugim pogodkom Uroš Đurđević. Napadač Partizana je prvo iznudio penal, a onda ga je i precizno izveo. Uspeli su gosti do kraja utakmice da smanje rezultat, i to preko Megvajra u 81. minutu, stiče se utisak da je Milinković Savić morao bolje da interveniše.

Na kraju zaslužena pobeda Orlića, koji su tokom većeg dela utakmice dominirali, ali su na kraju, pre svega zbog svojih grešaka, morali da strahuju za trijumfom. Važna pobeda koja nas vraća na drugo mesto pred poslednja dva kola, u kojima moramo da idemo na šest bodova.

Naš tim igrao je u sastavu: Vanja Milinković-Savić, Gajić, Lazić, Veljković, Antonov, Lukić, Grujić (Ristić), Sergej Milinković-Savić, Živković (Čavrić), Gaćinović, Đurđević (Radonjić)

FOTO: fss.rs