GRUJIĆ: Možemo da pobedimo Italiju, nismo slučajno evropski i svetski prvaci

Zajedno sa momcima imam ogroman motiv da protiv najjačeg rivala u grupi pokažemo da nismo slučajno bili evropski i svetski prvaci u svom uzrastu – rekao je fudbaler Liverpula

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Marko Grujuć rekao je da veruje da njegova ekipa može da pobedi Italiju u predstojećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

– Možemo da ih pobedimo. Pokriveni smo na svim pozicijama, većina nas dugo igra zajedno, dobro se poznajemo i naša pobeda za mene ne bi predstavljala iznenađenje – rekao je Grujić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak putuje za Vićencu gde će u petak igrati protiv Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

– Osećam se odlično, a zajedno sa momcima imam ogroman motiv da protiv najjačeg rivala u grupi pokažemo da nismo slučajno bili evropski i svetski prvaci u svom uzrastu – rekao je Grujić.

Italija je prva u Grupi dva sa 19 bodova iz sedam utakmica, Slovenija druga sa 15 iz, takođe, sedam odigranih susreta, dok se Srbija nalazi na trećem mestu sa 13 bodova ali i utakmicom manje.

– Prethodnih dana uradili smo sve što smo planirali i zaista je sve prošlo u najboljem redu. Zadovoljan sam kako su momci radili i spremno očekujemo duel sa Italijanima – rekao je selektor Tomislav Sivić.

Utakmica u Vićenci igra se u petak od 18.30, a naredni meč u kvalifikacijama Srbija igra 6. septembra u Novom Sadu protiv Irske.

Beta