LJUBAV JE KRATKO TRAJALA: Bliži se rastanak Zvezde i Moučea?

Crvena Zvezda ponovo nije uspela da se plasira u neko od dva evropska takmičenja, pa je došlo vreme da se otarasi bespotrebnih fudbalera, ali i da proda neke od glavnih igrača, kako bi preživela.

Aleksandar Katai i Ugo Vijeira su odavno na izlaznim vratima, i samo je pitanje kada će napustiti Marakanu. Međutim, njih dvojica nisu nikakav problem,

Kako prenosi Sportski žurnal, čelnici šampiona Srbije žele da se reše Pabla Moučea. Argentinac je u Ljutice Bogdana stigao kao veliko pojačanje, a svojim igrama nije opravdao ništa od očekivanja. To su uvideli i navijači Zvezde koji ga dok izlazi sa terena isprate salvama zvižduka. Njegova plata je ogromna za srpske uslove, pa nije ni čudo što su u klubu krenule priče oko raskida. Zvezda za Superligu ima i više nego dobre opcije na njegovoj poziciji, u vidu Srđana Plavšića i Slavoljuba Srnića.

Ipak, podseća Žurnal, i pita, da li je Mouče spreman da se odrekne tolike zarade. Jer, u ovom trenutku ne zna se koliko je realna opcija da njega odvede neki klub, koji bi mogao da mu da sličnu platu kao što ima u Zvezdi. Njegove katastrofalne partije, teško da su ikoga sa strane mogle da zadovolje.

Do kraja prelaznog roka bi problem zvani Mouče trebao da dobije svoje rešenje.

1 Comment on "LJUBAV JE KRATKO TRAJALA: Bliži se rastanak Zvezde i Moučea?"

  1. Treba mu pruziti sansu da pokaze kvalitet, sigurno ga poseduje

Comments are closed.