PRIZNANJE: Omladinci Čuke igraju kvalifiakcije za LŠ

Omladinci Čukaričkog ove sezone učestvovaće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a trener ekipe Mihajlo Jurasović rekao je danas da je cilj kluba stvaranje fudbalera koji će biti nosioci igre u prvom timu ekipe s Banovog brda.

„Cilj je stvaranje igrača koji neće biti samo odredjeni šraf u igri prvog tima već njeni nosioci. Naravno, bitan je rezultat, ali je pre svega bitno da ga ostvarimo kroz igru koja će omogućiti najtalentovanijim igračima da se dignu na viši nivo i opravdaju očekivanja svih u klubu. Spremni smo za nastavak prvenstva. Nismo želeli da u prelaznom roku dovodimo veći broj igrača već smo se opredelili da maksimalno iskoristimo potencijale igrača koje posedujemo“, rekao je Jurasović za zvanični sajt kluba.

Omladinci Čukaričkog, prvaci Srbije, ove nedelje vratili su se sa desetodnevnih priprema na Tari, a početak prvenstva Srbije očekuje ih u subotu.

Zahvaljujući rezultatu iz prethodne sezone, Čukarički će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona za igrače do 19 godine. Žreb za prvo kolo kvalifikacija održaće se 30. avgusta u Nionu, a tada će saznati i termin odigravanja utakmica.

Beta