PRODUŽILI SARADNJU: Ranijeri još četiri godine u Lesteru

Trener engleskog šampiona Lestera Klaudio Ranijeri potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s tim fudbalskim klubom, preneli su danas britanski mediji.

Ranijeri je prošle sezone predvodio Lester do šampionske titule, prve u klupskoj istoriji. Njegov stari ugovor, potpisan prošlog leta, istekao bi za dve godine.

„Otkako sam razgovarao s vlasnicima kluba o njihovoj viziji Lestera, znao sam da želim da budem deo toga mnogo godina. Energija koja postoji u klubu, od vlasnika i zaposlenih, do igrača i navijača, nešto je veoma posebno. Srećan sam i ponosan što ću biti deo toga“, rekao je Ranijeri, a preneo Bi-Bi-Si (BBC).

Potpredsednik Lestera Ajavat Šrivadhanaprabha rekao je da se malo ko u klubu nadao Ranijerivim rezultatima u prvoj sezoni.

„Pre 12 meseci doveli smo u Lester čoveka čije znanje i iskustvo je moglo da nas odvede do druge faze našeg dugoročnog plana. Ono što nam je pomogao da ostvarimo, u vremenu za koje smo to postigli, bilo je više nego što smo mogli da predvidimo. Klaudiovi kvaliteti, ljudski i profesionalni, jasni su nam otkako je došao, ti kvaliteti su pomogli Lesteru da napreduje na svakom nivou“, rekao je potpredsednik Lestera.

Beta