NIKIĆ: Zbog Novakovog poraza nisam mogao da spavam

Vaterpolo reprezentativac Srbije Slobodan Nikić rekao je da je zabrinut zbog lošeg početka Olimpijskih igara, ali da veruje da će „sve doći na svoje“

Srbija je igrala nerešeno sa Grčkom 9:9 i tako remizirala i na drugoj utakmici na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

„Trebalo bi da se malo zabrinemo. Nismo očekivali da ćemo igrati nerešeno u prve dve utakmice. Preostale utakmice moramo da odigramo najbolje što možemo i da se što je bolje moguće spremimo za četvrtfinale, koja je najvažnija utakmica na takmičenju“, rekao je Nikić novinarima posle utakmice.

Nikić je istakao da je zadovoljan zbog toga što se u ekipi ne menja duh zajedništva i dobra atmosfera, iako ne ide sve kao što je očekivano.

„Ova ekipa se dobro poznaje, imamo iskustva i doći će sve na svoje“, dodao je on.

Prema njegovim rečima, vaterpolisti moraju bolje da počinju utakmicu, pošto su na prve dve „delovali uspavano i ne tako motivisano, što je najveći problem“.

Nikić je kazao da ne može da veruje kakve rezultate postižu svi srpski sportisti poslednja dva dana, a da mu je posebno teško pao poraz Novaka Đokovića.

„Nije nam bilo svejedno, bilo mi je mnogo žao kada je Novak izgubio. Trebalo je da spavam, ali nisam mogao. Kada sam ga video da izlazi sa terena plačući, kao da sam ja izgubio. Znam koliki je bio pritisak na njemu. On je veliki sportista, naš najbolji ikada. Treba da digne glavu i idemo dalje“, kazao je Nikić.

Srbija je prva dva dana beležila brojne neuspehe na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Beta

1 Comment on "NIKIĆ: Zbog Novakovog poraza nisam mogao da spavam"

  1. Zorica | 09/08/2016 at 07:36 |

    Mnogi nisu spavali

Comments are closed.