ŠARANOV: Kad napadači prorade, bićemo nezaustavljivi

Golman fudbalskog kluba Partizan Bojan Šaranov rekao je danas da veruje da će napadači crno-belih „proraditi“ i dodao da njegovu ekipu niko neće moći da zaustavi kada se to desi.

„Partizan nije dao gol 300 minuta, ali i na poslednjih osam utakmica, koliko sam ja branio, primili smo samo jedan gol. Kako god nekom to izgledalo, to su ipak stvari koje ohrabruju i daju dodatno samopouzdanje svima nama, ne samo meni. Da bi sačuvao gol moraš da igraš kao tim, a poznato je da odbrana gola počinje od napada“, rekao je Šaranov za sajt kluba.

Partizan je na startu nove sezone odigrao tri utakmice, dve protiv Zaglebja u kvalifikacijama za Ligu Evropa i protiv Bačke u Super ligi Srbije, i na sve tri nije uspeo da postigne gol.

Narednu priliku za popravni izabranici Ivana Tomića imaće protiv Napretka u nedelju.

„U sledećim utakmicama nam je cilj da zadržimo koncentraciju i kontinuitet u odbrani i da popravimo efikasnost. Mi definitivno u napadu imamo veliki potencijal, mnogo verujem u sve ofanzivce i znam da kada krenemo da dajemo golove, retko ko će moći da nas zaustavi“, rekao je Šaranov.

Šaranov je naveo da igraču nije teško da nadje motivaciju kada igra u klubu kao što je Partizan.

„Lakše je sebe motivisati i podići kada si u velikom klubu kao što je Partizan, klubu koji se bori za titulu, koji iza sebe ima armiju navijača koji su nam velika podrška. Trudim se da se uvek setim kakve su legende nosile grb Partizana, borile se za klub, donosili pobede i onda imaš veliku želju da na terenu sve to opravdaš“, rekao je on.

Beta