KUZMIĆ: Dolazak u Zvezdu je veliki izazov za mene

Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić istakao je da je dolazak u redove srpskog i regionalnog šampiona veliki izazov za njega i dodao da se raduje atmosferi koju prave navijaci crveno-belih.

„Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, posle svega što sam prošao u karijeri. Očekujem da će biti dobro i za klub i za mene, da ćemo praviti dobre rezultate, ali i da ću pružati dobre igre u crveno-belom dresu i napredovati kao igrač“, izjavio je Kuzmić za klupski sajt.

On je dodao da se raduje atmosferi u kojoj Zvezda igra utakmice, bez obzira na to što će sezona biti veoma naporna.

„Biće veliki izazov za mene i za celu ekipu. Prvi put ću odigrati ovoliki broj utakmica, koliko sam računao 80 minimum, ali sa druge strane, izazov je igrati za Zvezdu u ambijentu koji sam osetio prošle sezone kada sam dolazio sa Panatinaikosom. Biću spreman“.

Kuzmić, koji je potpisao trogodišnji ugovor, svestan je da su ocekivanja navijača velika.

„Zna se šta nosi igranje u Crvenoj zvezdi, klubu koji je najveći, ne samo u Srbiji, nego u celom regionu. Navijačima samo želim da poručim da veruju u mene, da me podržavaju, a ja verujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve. Na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u karijeri, izborim za svoje mesto i minute“, zaključio je Kuzmić.

Tanjug