LUKOVIĆ: Možemo da se nosimo sa Bugarima

Fudbaleri Crvene zvezde zadovoljni su žrebom za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su istakli da trenutno razmišljaju jedino o revanš utakmici protiv Valete.

„Razmišljamo o Valeti… Ako me već pitate, Ludogorec je ekipa sa kojom možemo ravnopravno da igramo. Donekle ih poznajemo, pošto smo imali prijateljsku utakmicu prošle sezone, dok oni nas ne poznaju dobro jer nam je ekipa dosta izmenjena od tada.Koliko znam oni u svojim redovima imaju dosta stranaca, Brazilci dominiraju i poslednjih nekoliko godina su najbolji u bugarskoj ligi. Drago mi je što igramo prvu utakmicu kod njih i nadam se dobrom rezultatu već tamo“, rekao Luković za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde, ako prodju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, igraće protiv boljeg iz dvomeča bugarskog Ludogoreca i podgoričke Mladosti, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Ludogorec je u prvoj utakmici pobedio Mladost sa 2:0.

Zvezda je u prvoj utakmici pobedila na gostujućem terenu sa 2:1, a revanš je na programu u utorak u Beogradu.

„Naravno da sam optimista, naš tim ima kvalitet i u poslednjih desetak godina po imenima imamo najjaču ekipu. Jedno je pričati u teoriji, ali sve će se pokazati na terenu kada, nadam se, dodje ta utakmica“, dodao je kapiten Zvezde.

Aleksandar Katai još ne razmišlja o narednom priotivniku.

„Ne bih još da pričam o sledećem kolu, treba prvo završiti posao koji smo započeli na Malti. Biće vremena da analiziramo sve od srede. Nisam igrao na prijateljskoj utakmici protiv Ludogoreca, čuo sam da imaju dosta dobrih igrača pa ćemo videti. Svi smo zadovoljni, ne potcenjujemo nikog, ali veće šanse imamo nego da smo dobili Dinamo ili Olimpijakos“, rekao je Katai.

Slavoljub Srnić je u crveno-belom dresu već imao prilike da odmeri snage sa bugarskim Ludogorecom.

„Utakmica i domaći teren u utorak će nam mnogo pomoći da se uigramo do narednog kola. Zato treba ostati koncentrisan. Sada imamo bolju ekipu nego kada smo se prošle sezone sastali sa Ludogorecom, a i tada smo igrali ravnopravno. Zadovoljan sam žrebom, mislim da smo dobili dobrog protivnika. Svi smo želeli da izbegnemo Olimpijakos i Dinamo, neka ti protivnici ostanu za četvrto kolo“, rekao je Srnić.

Beta