SPEKTAKL NA TAŠU: Sve je spremno za Britance

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak i potpredsednik Teniskog saveza Srbije Goran Đoković obišli su danas stadion Tašmajdan i na licu mesta se uverili da je sve spremno za četvrtfinalni duel Srbije i Velike Britanije u Dejvis kupu.

– Ovo je prva međunarodna sportska manifestacija na novom Tašmajdanu, koji je postao novi simbol Beograda. Poslednji teniski meč Dejvis kupa odigran je ovde davne 1957. godine i evo mi se vraćamo duhu starog Beograda. Ovo je nova stranica u istoriji i grada i našeg sporta i verujem da će Beograđani doći u velikom broju – rekao je Nikodijević.

Gak je dodao da je želja da što više ovakvih manifestacija bude organizovano u našoj prestonici.

– Učinićemo puno da se mi kao grad i kao zemlja pokažemo u najboljem mogućem svetlu, budemo dobri domaćini i da ljudi koji dođu u Beograd ponesu najbolju sliku o nama u svet.

Đoković se zahvalio Gradu Beogradu, rekao da očekuje veliki spektakl i pozvao građane da dođu u što većem broju i gledaju vrhunski tenis. Meč između Srbije i Velike Britanije počinje sutra od 16 sati.

Tanjug