PUŠKARIĆ: Uz podršku navijača do dobrog rezultata

Fudbaler Vojvodine Darko Puškarić izjavio je danas da bi pobeda bez primljenog protiv velškog Konahsa približila njegov tim plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

„S obzirom na to da smo prvo kolo protiv Bokelja završili na jako dobar način, voleli bismo da tako bude i sutra. Predstavnik iz Velsa je delimična nepoznanica za nas, neki materijal smo dobili i stručni štab nas polako upoznaje sa njihovim kvalitetima“, rekao je Puškarić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Puškarić je istakao da Velšani imaju čvrstu i tvrdu ekipu, koja je uglavnom skocentrisana na odbranu.

„Fizički su prilično jaki, ali smo mi u tehničkom smislu u prednosti. Verujem da ćemo na našem terenu, uz podršku navijača, moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi za nas predstavljala svaka pobeda bez primljenog gola. Ako to ostvarimo, smatram da bismo bili dosta blizu plasmana u treće kolo“, zaključio je Puškarić.

Na zvaničnoj konferenciji za medije nijedan član stručnog štaba nije mogao da prisustvuje zbog podnošenja zahteva za britansku vizu.

Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Kohansa igra se sutra od 20 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Tanjug