KREĆE ZVEZDIN POHOD: Valeta prvi rival na putu do LŠ (20:00 TV)

Fudbaleri Crvene Zvezde večeras od 20:00 započinju kvalifikacije za Ligu šampiona. Prvi rival je maltežanski šampion, Valeta.

Crveno-beli igraju prvi put u doigravanju za najjače klupsko takmičenje još od sezone 2007/2008, kada je našeg šampiona u trećoj rundi izbacio Rendžers.

Ekipa Grofa Božovića se veoma kvalitetno pojačala u ovom prelaznom roku. Došli su Fibel, Ruiz, Kanga, Muče, a kostur ekipe od prošle sezone je ostao.

Ovo će biti prvi međusobni ruel današnjih rivala, a po kladionicama Zvezda je veliki favorit, i nećete se puno obogatiti ako odigrate dvojku. Valeta je u prvom kolu kvalifikacija izbacila HB Torsšavn zbog gola više u gostima. Najveća opasnost po gol Zvezde sigurno je argentinski napadač Falkone, koji je i postigao oba pogodka u dvomeču sa Faranima. Pored njega u šampionu Malte, igra jop nekoliko stranaca, među kojima se izdvajaju dva Brazilca, Džonatan i Romeu. Takođe, u timu je i legenda maltežanskog fudbala, Majkl Mifsud.

Crvena Zvezda je veliki favorit u ovoj rundi kvalifikacija, te se nadamo da će bez većih problema preskočiti početnu prepreku. Direktan prenos je na Sportklubu 1, sa početkom od 20:00.

FOTO: crvenazvezdafk.com