BRAŠANAC: Maksimalno motivisani na Poljake, opuštanje može skupo da košta

Fudbaler Partizana Darko Brašanac izjavio je danas da crno-beli maksimalno ozbiljno moraju da shvate Zaglebje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Najvažnije da uđemo maksimalno motivisani u svaku utakmicu i ujedno spremni za veliku borbu tokom celih kvalifikacija. Samim tim će i kvalitet ekipe, koji je veliki, doći do izražaja“, rekao je Brašanac za klupski sajt.

Zamenik kapitena Partizana dodao je da greške u Evropi moraju da se svedu na minimum jer se i najmanja kažnjava.

„Pažnju moramo da obratimo bukvalno na svaku sitnicu, jer se u Evropi i mala greška kažnjava surovo. To su ekipe koje su mnogo kvalitetnije nego kod nas u prvenstvu i svako opuštanje u bilo kom trenutku može skupo da košta“.

On je dodao da je ekipa dosta promenjena u odnosu na prošlu sezonu i da joj je potrebno vreme da se uigra.

„Ne bih poredio timove od prošle i ove godine, posebno što nijednu takmičarsku utakmicu nismo odigrali u ovom sastavu i sigurno je da će nam trebati vremena da se bolje upoznamo i uigramo. Pripreme su jedno, kada krene takmičenje, u kojoj je svaka na ispadanje, nešto sasvim drugo“.

Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Zaglebja igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

Foto partizan.rs

Tanjug

1 Comment on "BRAŠANAC: Maksimalno motivisani na Poljake, opuštanje može skupo da košta"

  1. Da li brašanac jede brašno?

Comments are closed.