BOŽOVIĆ: Karte za meč u Beogradu da budu 500 evra!

Fudbaleri Crvene Zvezde sutra od 20:00 časova započinju kvalifikacije za Ligu šampiona. Naš šampion igra u Malti protiv Valete.

Trener crveno-belih, Miodrag Božović, izjavio je da je sve osim plasmana njegovog tima u treće kolo ravno katastrofi.

– Voleli bismo uspešno počnemo kvalifikacije. Imamo priliku posle dužeg vremena da napravimo nešto više u Evropi i daćemo sve što je od nas da to i uspemo. Mislim da smo na papiru, po sastavu bolji od njih i da smo favoriti. To je ipak samo na papiru, to moramo da pokažemo na terenu i bila bi katastrofa ako ne prodjemo.

Strateg tima iz Ljutice Bogdana smatra da je dobro što se prvi meč igra na strani.

– Vreme za igru je isto i nama i njima. U Beogradu prognoziraju 37 stepeni i osetili smo vrućinu. Ima mnogo potcenjivanja protivnika od strane medija, tako da se ne slažem da će teren da nam bude veći protivnik nego oni. Siguran sam da će pružiti dobar otpor jer igraju kod kuće i očekuju dobar rezultat

Put Malte je krenulo čak 20 fudbalera, a Božović ističe da je izabrao one koji su najbolje radili.

– Najbolji su obično tu. Nije mi bilo teško da izaberem jer ima mnogo mladih igrača koji su ostali, mnogo onih koji su dobro radili, ali mislim da sam se opredelio za one koji su najbolje radili.

Domaćin je odredio visoke cene ulaznica za ovaj meč. Oni koji nisu članovi kluba to zadovoljstvo moraće da plate čak 50 evra.

– Imaju pravo, mogu da stave cenu koliku god hoće. Ali, pošto imaju mnogo gledalaca, ja bih im stavio da bude 500 evra u Beogradu. Plašim se da ne napune stadion.

A.K.

FOTO: crvenazvezdafk.com

1 Comment on "BOŽOVIĆ: Karte za meč u Beogradu da budu 500 evra!"

  1. Da vucic vrati pare….

Comments are closed.